Sorteer op

Vilten tassen

Vilten tassen bedrukken

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde vilten tassen, kies er dan voor om een vilten tas door ons te laten bedrukken. Wil je graag een vilten tas bedrukt voor oma, voor de juf, voor de fantastische kraamverzorgster of met een naam? Een vilten tas met een bedrukking is altijd leuk en handig. Je neemt hem snel mee naar de supermarkt, naar je werk, naar de sportclub of voor een logeerpartij vanwege zijn ideale formaat. De vilten tassen zijn 44x32 cm en verkrijgbaar in 3 kleuren: lichtgrijs, donkergrijs en zwart.

De meeste van onze vilten tassen hebben een metalen drukknoop en een extra bodem inleg. Deze bedrukte vilten tassen zijn naast een leuk cadeau dus ook super functioneel en zullen ongetwijfeld vaak gebruikt gaan worden.

Wil je liever een kleiner formaat vilten tas bedrukt hebben? Zoek niet verder, die hebben wij dus ook! Het formaat is: 27x30 cm. Super leuk voor de kindjes. Die stelen de show met een gepersonaliseerde shoppingbag

Wil je een vilten tas naar wens laten maken? Met je eigen tekst of logo. Dit kan uiteraard ook. We hebben veel verschillende kleuren en printjes voor de bedrukking en we werken met diverse lettertypes. Twijfel je over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op.

© 2021 - 2024 By Solana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel