Stickers & Raamfolie

Stickers van hoogwaardig mat vinyl

Je kan de stickers gemakkelijk op de muur aanbrengen want ze hebben een handige transferlaag. Hieronder vind je de stickers die we standaard in het assortiment hebben mocht je op zoek zijn naar iets speciaals, stuur ons dan gerust een berichtje dan bespreken we de mogelijkheden.

Kadostickers en sluitstickers

Ga je je cadeau zelf inpakken? Maak hem dan af met een leuke felicitatie sticker. Of kies 1 van onze sluitstickers voor het verzenden van het geboortekaartje.

Traktatie stickers 

Hoera, feest! Je kind is jarig en gaat zijn of haar verjaardag vieren en traktaties uitdelen op school. Wil je de uitnodiging voor het feest, een cadeau of de traktaties voor de basisschool of het kinderfeestje écht speciaal versieren?Wij verkopen een standaard assortiment waarvan jezelf de naam en leeftijd kan aanpassen en andere verzoekjes zijn altijd welkom.

Statische raamfolie

Statische raamfolie is folie zonder plaklaag. Het folie hecht aan ramen doordat het statisch is. Tijdens het aanbrengen, kun je het folie net zo vaak van het raam lostrekken totdat het naar wens is, want het is herbruikbaar. Wij hebben leuke sets in zwart statische raamfolie die je voor de Sinterklaas en Kerst op het raam kan aanbrengen.

© 2021 - 2024 By Solana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel