Verzending en Retouren

Verzendingen

Verzending via POSTNL in NL en BE.

Verzendkosten binnen NL voor een brievenbuspakkert is € 4,25 en een pakket € 5,95. Vanaf € 75,00 is de verzending binnen NL gratis.

Verzendkosten naar BE € 9,30.

Afhalen

Heb je gekozen om je bestelling zelf af te halen bij By Solana in Rotterdam? Zodra je bestelling klaar ligt krijg je hier een e-mail van en dan kan je een afspraak maken om het af te halen.

Levertijden

Levertijd is binnen 5 werkdagen en bij custom orders hanteren wij 7 werkdagen. Als wij hier van afwijken staat dit duidelijk aangegeven bij het product. Zodra je bestelling verzonden is krijgt je hier een email van. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bysolana.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering maatwerk

Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2021 - 2024 By Solana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel