Verzending en Retouren

Verzendingen

Verzending via POSTNL in NL en BE.

Verzendkosten binnen NL is € 5,95 en gratis verzending vanaf € 50,00.

Verzendkosten naar BE € 9,30.

Afhalen

Heb je gekozen om je bestelling zelf af te halen bij By Solana in Rotterdam? Zodra je bestelling klaar ligt krijg je hier een e-mail van en dan kan je een afspraak maken om het af te halen.

Levertijden

Levertijd is binnen 5 werkdagen en bij custom orders hanteren wij 7 werkdagen. Als wij hier van afwijken staat dit duidelijk aangegeven bij het product.  Zodra je bestelling verzonden is krijgt je hier een email van. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bysolana.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2021 - 2023 By Solana | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel